HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen HiFi Rose RA180 Integrert forsterker i referanseklasen

HiFi Rose RA180

Integrert forsterker i referanseklasen

Varenr: 102646
79 990,-Stk
-+
Ikke på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

HiFi Rose RA180

Flaggskip integrertfortserkern fra HiFi Rose bruker det nyeste av innovasjoner og teknologi. RA180 har rund 1/10 av dødtiden en lignende konstruksjon fra konkurentene ville hatt. En mer presis og nær perfekt lyd som overgår hindrene mellom digital og analog verden. 

 

Nyt den fabelaktigt, naturlige lyden fra RA180!

 

 


 

Et helt nytt konsept: Klasse AD

 

Forsterkere har utviklet seg fra klasse-A til AB, til D 

 

Klasse AB ble utviklet for å hindre varmgangen og øke effektiviteten til klasse-A

 

Klasse D har en mye høyere effektivitet og utgangseffekt enn klasse-AB, klasse-D har også drastisk forbedret S/N og THD karakteristikkene sammenlignet med A og AB

Men, lydkvaliteten fra klasse-D har lenge vært kjent som underlegen til A og AB, grunnet begrensingene i de digitale kretsene som styrer den ellers analoge forsterker typen. 

 

Derfor har HiFi Rose selvutviklet en egen type forsterker som de kaller GaN klasse-AD, for å overkomme problemene i den eksisterende klasse-D teknologien. dette har de oppnådd med innovativ materialbruk.

 

 


 

Klasse-AD forsterkeren

 

Klasse-D leverer teoretisk, perfekt, lineær utgangseffekt med 0% forvregning og 100% strøm effektivitet. For å oppnå dette perfekt må spenningsfasen snus raskt og presist.

 

Frem til nå har forsterkere brukt Silicon FET for å utføre denne "snu-operasjonen" og det har sine begrensinger. Klasse-D har dermed ikke oppnådd i nærheten av sit teoretiske potensiale og mange har ikke likt lyden. 

 

Ved bruk av det innovative GaN Fet materialet har man fått dødtiden i kretsen ned til 1/10 av hva Silicon FET. Og veldig nært perfekt lineæritet oppnås og tiden det tar å "switche" fase inne i forsterkeren er nært null. Dermed låter forsterkeren mer Analogt en noen annen klasse-D og de har valgt å døpe teknologien " Klasse-AD"

 

 

 

 


 

Flerkomponents utganger

 

RA180 består av to moduler: én forsterkermodul spesialisert på sabil mellomtone og bass og én forsterkermodul spesialisert for myke toner fra diskant og opp til super-tweeter frekvenser, per kanal. Hver modul leverer 200w RMS (8 ohm) og kan levere helt opp til 400w.

 

Når to separate moduler kobles til en høyttalers bass og diskant inganger separat, øker drivkraften drastisk uten å bli påvirket ev kontra elektromotoriske krefter som ellers oppstår ved bruk av kun en amp. 

 

Om man ikke har mulighet til bi-amping bruker man BTL tilkobling istede og får dobblet kreftene inn i kun to kanaler. 

 

 

 


 

Designet for å spille godt oppover i "Super-Tweeter-Land"

 

Den mennskelige hørselen har sin øvre grense mellom 15 og 20kHz. Så er det egentlig vits for høyere frekvenser? 

 

Diskanten i helt vanlig harmonisk lyd kan i korte perioder strekke seg godt over 20kHz. For eksempel har en trompet en harmonisk klang som strekker seg helt opp mot 100kHz. Kilder med 88.2kHz og 192kHz sampling rate's har frekvens responser på ca 40-80kHz

 

RA180 greier å levere 20hz-50kHz, 100kHz -3dB, 200kHz -6db: designet for en vid frekvensrespons som omfavner selv de høyeste frekvenser så man vet ikke noe blir filtrert bort.

 

Selv om disse frekvensene er utenfor den vanlige persons hørsel. Vil den naturlige gjengivelsen av musikk bli mer uanstrengt og riktig gjengitt når alle frekvenser "får være med". Som hjelper musikken å utfolde seg i et dypt og brett lydbilde som det var tiltenkt. 

 

 


 

 

Balansert strømforsyning

 

Strømforysningen som ble spesialutveklet for RA180 benytter 4. generasjon SiC FET teknologi som yter mer med mindre varmgang. I tillegg, ved å bruke selvutviklede PFC (Power Factor Circuit), er den designet for å ikke bli båvirket av brå belastninger. 

 

Strømforsyningen er utvikler for å gi den høye dempningsfaktoren på minst 200, og den høye effekten på 10W er designet for å produsere det dypeste av bass og det mykeste av diskant. 

 


 

 

 

Phonoforsterker med variabel EQ

 

Hensikten med Phono-forsterkeren innebygget i RA180 er å la studioteknikerns tiltenke intensjoner strømme fritt igjennom uten motstand. Den reproduserer også den originale lyden som er et at av HiFi Rose sine prinsipp.

 

 

 


 

 

 

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 4 Kanaler
Antall forforsterker-kanaler 2
Effekt i Watt (RMS)
  • 200
  • 400
HDMI eARC Nei
Integert DAC Nei
Riaa Type MM og MC


Nedlastinger